Spirálový vidiový vrták Heller Trijet SDS Plus 16 x 200 mm (26778)

Kód: 26778
835 Kč 690 Kč bez DPH
Skladem do 4-8 dnů

Spirálový vidiový vrták Heller Trijet s upnutím SDS Plus  pro beton s nejvyšší tvrdostí, armovací beton, přírodní kámen, zdivo, umělý kámen

Detailní informace

Detailní popis produktu

Spirálový vidiový vrták Heller Trijet SDS Plus 16 x 200 mm (26778)

Vrták SDS-plus Trijet

Provedení: Břit ve tvaru lopatkového kolečka se 3 křídly pro vysokou efektivitu při úběru materiálu, intenzivnější přenos sil během vrtání díky vlnitému tvaru hlavy, zapuštěná hlava z tvrdokovu vydrží nárazy do armovací výztuhy. Nejdelší životnost díky extrémní odolnosti jednofázové tvrdokovové litiny proti opotřebení, velmi rychlý odvod vyvrtaného materiálu bez ucpávání díky širokému tvaru šroubovice, tříčlenná šroubovice, postup tvrzení DuraTec pomocí letování při vysokých teplotách a zpevňováním povrchu technologií tryskování.
Certifikát vydaný Německým sdružením na testování vrtáků do zdiva (PGM) na vyžádání Německého institutu stavební techniky (DIBt).

Použití: Beton také s nejvyšší tvrdostí, armovací beton, přírodní kámen, zdivo, umělý kámen.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vrtáky do betonu (vidiové) s upnutím SDS Plus
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.16 kg
Model: Heller Trijet
Průměr: 16 mm
Délka spirály: 150 mm
Celková délka: 200 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Heller je světově uznávaný specialista na profesionální vrtání. Jako expert na vývoj, výrobu a marketing vrtáků pro všechny aplikace je Heller preferovanou volbou profesionálů na staveništi i v průmyslu. Naším požadavkem je technologické a kvalitní vedení. Pracujeme s nejmodernějšími metodami v našem výzkumném centru a ve výrobě v německém Dinklage. Hellerovy kořeny sahají až do roku 1583 a jsme hrdí na různé světové inovace, které od té doby vynalezl Heller. V současné době máme mnoho práv a patentů na ochranné známky a jsou přítomny ve více než 60 zemích.
Sortiment

Produktové portfolio Heller Tools zahrnuje širokou škálu vysoce kvalitních řešení pro profesionální uživatele. Sortiment zahrnuje kategorie vrtacích kladiv, vrtáků do betonu a kamene, jakož i diamantových nástrojů, vrtáků do dřeva, kovových vrtáků, univerzálních a speciálních vrtáků, pilových listů a vrtáků.

×

Splátková kalkulačka ESSOX