Univerzální děrovka Heller Allmat Ø 82 mm (25953)

Kód: 25953
1 162 Kč 960 Kč bez DPH
Skladem do 48 hodin

Univerzální děrovka Heller Allmat ideální k montáži krabic zásuvek a rozvaděčů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální děrovka Heller Allmat Ø 82 mm (25953)

Víceúčelová vykružovací pila Allmat

Provedení: Vysoká vrtací korunka se stabilním základovým tělesem a všestranně nabroušenými a dobrušovatelnými břity z tvrdokovu. Prostor na třísky je velkoryse dimenzován a umožňuje rychlý odvod vyvrtaného materiálu bez zasekávání se. Kromě toho lze zbytky vyvrtaného materiálu snadno odstraňovat. Max. hloubka vrtu 65 mm.

Použití: Ideální k montáži krabic zásuvek a rozvaděčů. Díky vysokému a stabilnímu vrtacímu tělesu dochází k zahloubení krabic zásuvek v jednom pracovním kroku a současně se zaručuje vrtání bez spirálových stop . Nabroušené zuby zamezují vznícení při vrtání do dřeva. Vhodná k zpracování mnohých typů materiálů, např. hliníku, izolačních vrstev, pórobetonu, sádrokartonu, dřeva a vápence pískovce. Používá se na strojích se stopkou typu SDS-plus nebo 6hranem.

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vrtáky do betonu, kamene
Záruka: 2 roky
Průměr: 82 mm
Délka korunky: 65 mm
Celková délka: 100 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Heller je světově uznávaný specialista na profesionální vrtání. Jako expert na vývoj, výrobu a marketing vrtáků pro všechny aplikace je Heller preferovanou volbou profesionálů na staveništi i v průmyslu. Naším požadavkem je technologické a kvalitní vedení. Pracujeme s nejmodernějšími metodami v našem výzkumném centru a ve výrobě v německém Dinklage. Hellerovy kořeny sahají až do roku 1583 a jsme hrdí na různé světové inovace, které od té doby vynalezl Heller. V současné době máme mnoho práv a patentů na ochranné známky a jsou přítomny ve více než 60 zemích.
Sortiment

Produktové portfolio Heller Tools zahrnuje širokou škálu vysoce kvalitních řešení pro profesionální uživatele. Sortiment zahrnuje kategorie vrtacích kladiv, vrtáků do betonu a kamene, jakož i diamantových nástrojů, vrtáků do dřeva, kovových vrtáků, univerzálních a speciálních vrtáků, pilových listů a vrtáků.

×

Splátková kalkulačka ESSOX